maandag 23 juli 2018

Dakbedekkingen en meer!


Dakbedekkingen bepalen de look en uitstraling van uw pand in Amsterdam. Of in elk geval, dat is zo bij schuine daken. De keuzes van dakbedekking worden in dit artikel beschreven. U heeft echter, ondanks dat het hier niet op uitstraling gebaseerd is, ook keuze voor de het materiaal dat er door dakdekkers bij platte daken gebruikt wordt. Wilt u zeker zijn dat alle dakbedekkingen van topkwaliteit zijn en de beste prijs hebben die in Amsterdam te krijgen zijn, ga dan naar dakdekker Dakster in Amsterdam!

Keuzes dakbedekking schuin dak

Bij de keuze voor een schuin dak in Amsterdam heeft u de mogelijkheid om te gaan voor ‘gewone’ dakpannen. Hierbij is het bekend dat u een uitgebreide keuze heeft in kleuren en materiaal. U vindt altijd wel een aanbod dat u interessant vindt bij een dakdekker. Een andere optie is het materiaal leien dakbedekking. Dit is van doorgaans betere kwaliteit en behoeft minder onderhoud. Dat houdt in dat de aanschafprijs duurder is, maar er uiteindelijk bespaard wordt op het onderhouden van de dakbedekking. Tot slot kan er gekozen worden voor de nog goedkopere variant van dakbedekking voor schuine daken. Dit heet shingles en is relatief licht en goedkoop in aanleg. Het is in eerste instantie is dit natuurlijk gunstiger. Houdt er echter rekening mee dat het onderhoudt vaker moet plaatsvinden en u dus meer geld kwijt bent aan het renoveren van de dakdekker uit Amsterdam.

Dakbedekkingen plat dak Amsterdam

Voor een plat dak in Amsterdam heeft u wat betreft dakbedekking de keuze uit de volgende drie verschillende varianten:
  • Bitumen dakbedekking
  • PVC dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
Het voordeel van de eerstgenoemde is dat het goedkoop is in aanschaf. De aanleg door dakdekkers is echter relatief duur en de levensduur is tevens niet erg lang. Dit maakt PVC met de iets hogere prijs interessant. Het bijkomende voordeel is dat dit materiaal zeer geluiddempend is en het aanleggen goedkoop is. Het gaat alleen ook niet uitzonderlijk lang mee. De levensduur die voor platte daken in Amsterdam het langst is, is EPDM. Dit is wat hoogwaardiger materiaal en is dus ook duurder. Het is in vergelijking met PVC redelijk basic, maar het is wel indirect een gunstigere optie. Wilt u alle opties vergelijken en gegarandeerd de meest gunstige aanbiedingen per dakbedekking meepikken? Ga direct naar dakdekker Dakster uit Amsterdam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten