donderdag 27 juni 2019

Basiq Group voor het verwijderen van vlekken

Oei! U heeft zojuist koffie over uw witte overhemd laten vallen. Dan heeft u nu een flinke vlek op uw kleding zitten. Soms gaan deze vlekken er na een paar wasbeurten nog niet uit. Gelukkig zijn er nog een aantal manieren waarop u deze vlekken kunt verwijderen. IN dit artikel komt u erachter hoe! Heeft u lastigere schoonmaakklussen als het verwijderen van wat vlekken? Dan kunt u de hulp van Basiq Group wel gebruiken. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u de diensten van deze professionele schoonmaker rustig bekijken.

Ossengalzeep

Ossengalzeep is een echt wondermiddel voor het verwijderen van vlekken. Veel van de chemische vlekkenreinigers bevatten namelijk chemicaliƫn en andere bleekmiddelen. Ossengalzeep is in tegenstelling tot deze chemische middelen geheel natuurlijk. Het gal laat vlekken verwijderen omdat het werkt als een emulgator. Een emulgator lost vetten en oliƫn op. Dit is dus ideaal om vlekken te verwijderen.

Vlekken op interieur

Heeft u vlekken op uw houten tafel of leren bank zitten dan is dat geen complete ramp. Vlekken op een houten tafel kunt u gemakkelijk verwijderen door gebruik te maken van een strijkijzer en een schone theedoek. De theedoek legt u over de vlek heen en vervolgens gaat u er met het hete strijkijzer overheen.
Voor de leren bank geldt dat u de vlekken kunt verwijderen met uierzalf of babyolie. Nadat u het in heeft laten trekken kunt u de bank zo schoonvegen door de bank af te nemen met een katoenen doek.

Deskundige hulp nodig?

Heeft u een ingewikkeldere schoonmaakklus als het verwijderen van vlekken? Dan kunt u de hulp inschakelen van Basiq Group. Basiq Group helpt u namelijk met het grondigere reinigingswerk. U kunt Basiq Group inhuren voor het schoon laten maken van de zonnepanelen, dakpannen of gevels. Met behulp van deze professionele reiniger hoeft u zich niet meer te ontfermen over deze klussen en bent u verzekerd van de houdbaarheid van uw materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten