dinsdag 13 februari 2018

Automatische verlichting tegen inbrekers


Automatische verlichting tegen inbrekers

Elke dag wordt er in tientallen huishoudens ingebroken. De inbrekers die dit doen, zijn lang niet altijd de kleerkasten met een bivakmuts en een honkbalknuppel in hun handen. Het zijn vaak jonge, onzekere jongens, die door het minste of geringste worden afgeschrikt. In plaats stenen gooie op een kattebies toet het ut dienen boom kumt (Enschedees voor ‘de kat uit de boom kijken’), kunt u hier zelf wat aan doen. Eén van de beste manieren om een extra barrière tegen deze vaak onzekere inbrekers te creëren, is door automatische verlichting te installeren.

Over automatische verlichting

Automatische verlichting – de naam zegt het al – is verlichting die automatisch reageert op geluid en/of beweging. De sensor reageert hierop, waardoor het licht automatisch aanspringt. Dit is niet alleen gemakkelijk – je hoeft niet meer naar het lichtknopje te lopen – maar het schrikt potentiele inbrekers ook nog eens af.
Wanneer je een inbreker bent (ik hoop het niet trouwens) word je gauw afgeschrikt. Wanneer je al je moed bijeen hebt geraapt en op iemand zijn deur afloopt, en het licht springt ineens aan, schrik je je een ongeluk, waardoor je er als de wiedeweerga vandoor gaat. Al met al een praktische, doch handige oplossing.

Overige manieren om inbrekers buiten de deur te houden

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om inbrekers buiten de deur te houden. We kunnen al deze manieren wel op gaan noemen, maar de makkelijkste manier is het inschakelen van een professional. Slotenmakersindenhaag is dan misschien geen expert op het gebied van verlichting, maar weet als geen ander hoe je inbrekers buiten de deur moet houden. Wij helpen je graag bij het veilig maken (en houden) van jouw woning. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij ons slotenmakersbedrijf? Er staat een heel mooi linkje hierboven. Wanneer je die aanklikt, kom je op onze website terecht. Ik zou zeggen: probeer het een keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten